Vriendendag met Smash

Bij Tennisschool Smash geloven we dat tennis niet alleen een sport is, maar ook een avontuur vol vriendschap en plezier. Daarom zijn we verheugd ons “Neem een vriendje mee” programma te introduceren, speciaal ontworpen om de magie van tennis te delen met meer jonge enthousiastelingen.

 

Wat is het “Neem een Vriendje Mee” programma?

Elke laatste week van april, mei en juni, nodigen we onze jonge tennissers uit om een vriend of vriendin mee te nemen naar hun tennisles. Dit is een prachtige kans voor kinderen om samen met hun vrienden de sport te ontdekken, nieuwe vaardigheden te leren, en vooral veel plezier te hebben!

 

Wanneer zijn de vriendenlessen?

April: 22 t/m 26 april
Mei: 27 t/m 31 mei
Juni: 24 t/m 28 juni

 

De lessen vinden plaats van maandag t/m vrijdag, volop gelegenheid om mee te doen.

Wat moet je vriendje meenemen?

Een vriendje of vriendinnetje dat meekomt, moet sportkleding dragen en schoenen zonder noppen. Als ze een tennisracket hebben, is dat geweldig, maar we hebben ook rackets beschikbaar om te lenen.

 

Een veilige en plezierige ervaring

We zorgen voor een veilige, leerzame en vooral leuke omgeving waar elk kind zich welkom voelt. Onze ervaren trainers passen de lessen aan zodat iedereen, ongeacht ervaring, kan genieten van het spel en nieuwe vaardigheden kan ontwikkelen.

 

Deel de vreugde van tennis

Dit is een fantastische kans om de vreugde van tennis te delen. Tennisschool Smash staat bekend om het creëren van een omgeving waarin kinderen niet alleen hun tennisvaardigheden verbeteren, maar ook waardevolle sociale vaardigheden en vriendschappen ontwikkelen.

Inschrijven

    Contact en meer informatie

    Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met Tennisschool Smash. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat deze ervaring onvergetelijk wordt voor uw kind en hun vriend!

     

    Doe mee en ontdek tennis op een nieuwe, spannende manier bij Tennisschool Smash!