Vacature Tennistrainer

Ben (of ken) jij de enthousiaste tennislera(a)r(es) die ons team komt versterken?

Die teamplayer die niets liever doet dan sportief bezig zijn en deze passie graag op anderen overbrengt tijdens het geven van tennislessen? Lees dan even verder.
Bij Tennisschool Smash staat plezier en ontwikkeling van techniek en tactiek centraal tijdens alle trainingen. Jong, oud, beginner of gevorderd; de trainer zorgt ervoor dat de doelen en wensen van de speler(s) gerealiseerd kunnen worden. Naast het geven van tennislessen, zijn we zeer ervaren in het organiseren van tennisevenementen en werken we nauw samen met de vereniging.

 

Train(st)ers gezocht

Tennisschool Smash verzorgt professionele tennistrainingen bij ULTV Rhijnauwen, TV Helios, en TV Benschop. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe fulltime of parttime train(st)ers.
Ben je een teamplayer, heb je passie voor de sport én kun je parttime of fulltime in de regio Utrecht aan de slag? Dan is lesgeven bij Tennisschool Smash misschien wel iets voor jou.

 

Wie we zoeken

Je bent enthousiast, vindt het een uitdaging om je passie voor tennis op anderen over te brengen en beschikt over de basisopleiding KSS niveau 3, licentie A (of hoger). Daarnaast vind je het leuk om deel uit te maken van een team en ben je actief betrokken bij de organisatie en ontwikkeling van events.

 

Wat we bieden

Werken bij Tennisschool Smash betekent dat je onderdeel wordt van een gezellig team met een ongedwongen sfeer en persoonlijke aandacht voor elkaar. Samen met de andere trainers ga je regelmatig op pad voor een leuk teamuitje. En natuurlijk ontvang je een goed salaris en aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Lijkt het je leuk om onderdeel te worden van ons team en herken je jezelf in de het beschreven profiel? Solliciteer dan via onderstaand formulier of bel voor meer informatie naar: 06-46795706