VOLWASSENEN

Smash Events

DUBBELSPEL & GEZELLIGHEID

Elke derde zaterdag van de maand: Dubbelspel en gezelligheid

Onze maandelijkse Smash Events zijn de perfecte kans om in een ontspannen sfeer te genieten van dubbelspel wedstrijden. Geen officieel toernooi, maar puur voor het plezier en de sportieve uitdaging.

 

Bij Tennisschool Smash organiseren we maandelijks een spannend dubbelspeltoernooi voor volwassenen, toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Dit laagdrempelige evenement is een ideale manier om in een ontspannen sfeer competitieve wedstrijden te spelen.

 

Het toernooi hanteert een multi-chance systeem, waardoor elke speler verzekerd is van meerdere wedstrijden. Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven of met een dubbelpartner. De wedstrijden bestaan uit één normale set of zijn tijdsgebonden, wat zorgt voor een dynamische en snelle speelervaring.

Naast het tennisplezier is er ook ruimte voor gezelligheid. Deelnemers kunnen na de wedstrijden in de kantine samenkomen om te genieten van een hapje en een drankje, waarbij de consumpties voor eigen rekening zijn. Dit biedt een uitstekende gelegenheid om andere tennisliefhebbers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

 

Onze Smash Events zijn perfect voor diegenen die hun tennisvaardigheden willen verbeteren, nieuwe mensen willen ontmoeten en genieten van een sportieve avond in een vriendelijke sfeer. We moedigen iedereen aan om zich in te schrijven en deel te nemen aan deze leuke tennisavonden.

 

Wanneer: Elke 3e zaterdag v/d maand, 19:00-22:00 uur
Waar: Verschillende locaties van de Smash tennisclubs
Kosten deelname: €25,- per persoon
Inschrijving: Open voor iedereen, ook voor niet leden
Spelformat: Dubbelspel wedstrijden
Spelduur: 40-45 minuten en minimaal 90 minuten tennisplezier
Borrel: Gezellige borrel na de wedstrijden

Contact en meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met Tennisschool Smash. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

Doe mee en ontdek tennis op een nieuwe, spannende manier bij Tennisschool Smash!