JUNIOREN

Smash Events

ENKEL- & DUBBELSPEL WEDSTRIJDEN

ELKE DERDE ZONDAG VAN DE MAAND: TENNISPLEZIER VOOR JUNIOREN BIJ SMASH

Bij Tennisschool Smash nodigen we jonge spelers uit voor ons maandelijkse tennis evenement. Dit toernooi, toegankelijk voor zowel leden als niet-leden, is een uitstekende gelegenheid voor junioren om te genieten van zowel enkel- als dubbelspel in een leuke en ontspannen sfeer.

 

Een Uitdagend Toernooi voor Jonge Tennissers
Ons juniorentoernooi biedt zowel enkel- als dubbelspel aan, wat het een ideale kans maakt voor jonge spelers om hun tennisvaardigheden in verschillende formats te ontwikkelen. Kinderen kunnen zich inschrijven om individueel (enkel) of met een partner (dubbel) te spelen. Elke wedstrijd duurt 30 minuten, wat een snelle en energieke ervaring garandeert, perfect afgestemd op jonge spelers.

Plezier en Vriendschap na de Wedstrijden

Het evenement draait niet alleen om tennis; er is ook veel ruimte voor plezier en het maken van nieuwe vrienden. Deelnemers en hun ouders kunnen na de wedstrijden samenkomen in de kantine voor een gezellig samenzijn met snacks en drankjes (voor eigen rekening). Het is een geweldige gelegenheid voor de tennisgemeenschap om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

 

Wanneer: Elke 3e zondag van de maand, 09:30-11:30 uur
Waar: Diverse locaties van de Smash tennisclubs
Kosten deelname: €25 per junior
Inschrijving: Open voor alle junioren, leden en niet-leden
Spelformat: Zowel enkel- als dubbelspelwedstrijden
Spelduur: Elke wedstrijd duurt 30 minuten
Focus: Plezier en ontwikkeling van tennisvaardigheden in een vriendelijke omgeving

Contact en meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met Tennisschool Smash. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

Doe mee en ontdek tennis op een nieuwe, spannende manier bij Tennisschool Smash!