Trainers

De trainers van Tennisschool Smash

De basis van onze activiteiten is het bieden van tennislessen met een hecht team van gediplomeerde trainers. Dat doen we voor iedereen met evenveel enthousiasme. Of dat nu de recreatieve speler is, die eens per week een les volgt, of de ambitieuze jeugd, die we soms wel 3 of 4 keer per week zien.

Jorg Verweij

Eigenaar & Tennistrainer

Hoi! Ik ben Jorg Verweij en geef al sinds 2006 met veel plezier tennisles. Vanaf 2011 geef ik tennisles op ULTV Rhijnauwen. Vanaf 1 april 2020 doen Thomas van Doorn en ik dit vanuit onze eigen tennisschool Smash! Ik geef vooral les op ULTV Rhijnauwen en TV Benschop, maar ben ik ook wel eens te zien bij een van de andere verenigingen waar wij de tennislessen verzorgen.

 

Of je nu een beginner of ervaren speler bent, jong of oud, als trainer vind ik het belangrijk dat je veel plezier hebt tijdens de training. Samen richten we ons daarbij op het verbeteren van je techniek en tactiek en het bereiken van je persoonlijke trainingsdoelen.

 

Zelf tennis ik al sinds ik zeven ben en nog steeds vind ik het heel leuk om (competitie) te spelen. Ook dit jaar speel ik voor Rhijnauwen in een herenteam op de zaterdag.

 

Tot op de baan?!

Thomas van Doorn

Eigenaar & Tennistrainer

Ha, ik ben Thomas van Doorn en geef sinds 2011 – het hele jaar door – tennisles. Tijdens deze lessen staat plezier altijd centraal, maar uiteraard is er ook aandacht voor het ontwikkelen van je tennisspel, zodat je tennis nóg leuker gaat vinden.

 

In het voorjaar speel ik competitie op de zaterdag bij het eerste heren team van Rhijnauwen en ook als er ergens tussendoor nog een gaatje vrij is speel ik zo vaak mogelijk. Ja, een echte tennis verslaafde…  Tennis is voor mij een van mijn passies en een leuke manier om dingen te leren die je ook buiten de baan kunt gebruiken, zoals doorzetten, incasseren. Maar tennis betekent voor mij vooral ‘veel lol hebben’.

 

Hopelijk zie ik je snel bij een van onze tennislessen.

Bart Schuilenburg

Tennistrainer

Beste tennissers,

 

Mijn naam is Bart Schuilenburg. Naast mijn studie Sportmanagement en ondernemen mag ik vanaf april 2021,  tennislessen verzorgen bij Tennisschool Smash.

 

Zelf ben ik op 6-jarige leeftijd met tennis begonnen bij TV Griffensteyn in Zeist. Ik speel zelf nog competitie in het eerste herenteam van Rhijnauwen. Daarnaast speel ik in de zomer nog fanatiek een aantal toernooien, waaronder natuurlijk Rhijnauwen Open.

 

In 2020 heb ik mijn trainers licentie behaald in Houten. Vanaf dat moment kan ik met zekerheid zeggen dat ik mijn passie gevonden heb: bijdragen aan het tennisplezier van fanatieke tennissers van alle leeftijden. Plezier op de baan staat bij mij hoog in het vaandel. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk aanvallende tactiek elementen terug te laten komen in mijn lessen.

 

Zie je mij op het park of de baan? Spreek mij gerust aan voor een gezellig praatje of een prangende tennisvraag!

Rens Maes

Tennistrainer

Hoi,

 

Ik ben Rens Maes en trainer bij SMASH. Naast mijn wieg stond een tennisracket (geen grap) en sindsdien heb ik veel  getraind, toernooien en competitie gespeeld. En nog steeds tennis ik met veel plezier en speel ik competitie bij Rhijnauwen op de zaterdag.

 

In 2022 heb ik mijn trainerslicentie behaalt. Tijdens de opleiding heb ik stage gelopen bij SMASH en nu ben ik ook trainer bij SMASH! Lesgeven is echt mijn passie. In iedere training vind ik energie, plezier en ontwikkeling belangrijk. Of je nu jong of oud bent, beginner of gevorderd bent; samen gaan we ervoor om een betere speler te worden.

 

Tot op de baan!

Marke Zwaan

Tennistrainer

Hi!

 

Mijn naam is Marke Zwaan en ik mag sinds het voorjaar 2022 lesgeven op de heerlijke club ULTV Rhijnauwen!

 

Oorspronkelijk kom ik uit Apeldoorn waar ik vanaf mijn derde tennis op ALTV Daisy. Inmiddels ben ik verhuisd naar Utrecht maar blijf ik op de zondagen competitie spelen bij m’n oude clubje. Ik studeer aan de Universiteit Utrecht. Om te ontspannen sport ik graag en daarom heb ik het afgelopen jaar de Tennisleraren opleiding bij de KNLTB gevolgd. Want waarom zou ik niet van mijn hobby m’n bijbaan maken!

 

Ik heb jarenlang fanatiek meegedaan aan jeugdranglijsttoernooien, waar het belang van het mentale aspect in het tennis voor mij meer dan duidelijk is geworden. Een goede mentaliteit begint met plezier in de sport. Dat is dan ook iets wat in mijn lessen voorop zal staan!

Jarno Hagmeijer

Tennistrainer

Hoi!

 

Ik ben Jarno Hagmeijer en ben sinds 2022 te vinden op de tennisbaan als trainer. Na het behalen van mijn studie Academie voor lichamelijke opvoeding te Amsterdam ben ik actief geweest in het bewegingsonderwijs in Utrecht. Vooral in het speciaal basisonderwijs kon ik goed mijn draai vinden.

 

Ik ben als tennistrainer een nieuwe uitdaging aangegaan. Zelf ben ik in de jeugd tien jaar actief lid geweest bij ULTV Rhijnauwen.

 

Ik wil graag mijn kennis en inzicht die ik heb opgedaan tijdens mijn studie, vorige werk en eigen tenniservaring overbrengen op de leerlingen. Leren en plezier maken gaan in mijn optiek hand in hand, met als gevolg dat je je tot een betere allround tennisser kunt ontplooien.

 

Hopelijk zie ik jullie snel op de baan!

Evan Denekamp

Tennistrainer

Hoi!

 

Ik ben Evan Denekamp. Ik ben in september 2022 begonnen met mijn opleiding tot tennistrainer. Tijdens de opleiding loop ik stage bij Tennisschool Smash om ervaring op te doen en geef ik al mijn eerste eigen lessen.

 

Naast het lesgeven probeer ik zelf zo veel mogelijk op de tennisbaan te staan en een balletje te slaan. Al sinds ik een tennisracket in mijn hand heb, ben ik erg fanatiek en heb ik mijn passie gevonden in het tennis. Dit wil ik graag overbrengen en gebruiken om jullie beter te maken.

 

Tot snel op de baan!

Mark van der Rijst

Tennistrainer

Beste tennisser,

 

Mijn naam is Mark van der Rijst. Sinds oktober 2022 mag ik mijzelf tennistrainer noemen en geef ik les bij tennisschool SMASH. In het tennistrainerschap komen hobby en werk voor mij samen en dat betekent dat ik met veel positieve energie op de baan sta. Als het goed is, hebben we dat gemeen. Deze gedeelde passie vormt wat mij betreft de basis om op een leuke manier samen te werken aan persoonlijke doelen, die voor ieder persoon weer anders kunnen zijn. Het geeft mij veel voldoening om mijn drive, kennis en ervaring tijdens mijn tennislessen over te brengen.

 

Toen ik 8 jaar was, ben ik begonnen met tennissen bij At Risk in Lunetten. Van jongs af aan heb ik veel tennistrainingen gehad en toernooien en competitie gespeeld. Op mijn 23ste ben ik gestopt met tennis om op 32-jarige leeftijd (2019) het racket weer uit de kast te halen.

Sinds begin 2022 ben ik lid bij Rhijnauwen waar ik naast tennisser en tennisleraar ook een aantal uur in de week werkzaam ben als groundsman.

 

Tot op de baan!

 

Mark

Camillo cordonnier
Robert-Jan Zumbrink
Robert van den Heuvel
Jimme Hotho
Casper Martens
Paul Kanne

Overige tennistrainers, meer informatie volgt binnenkort.