Trainers

De trainers van Tennisschool Smash

De basis van onze activiteiten is het bieden van tennislessen met een hecht team van gediplomeerde trainers. Dat doen we voor iedereen met evenveel enthousiasme. Of dat nu de recreatieve speler is, die eens per week een les volgt, of de ambitieuze jeugd, die we soms wel 3 of 4 keer per week zien.

Jorg Verweij

Hoi! Ik ben Jorg Verweij en geef al sinds 2011 met veel plezier tennisles op ULTV Rhijnauwen. Vanaf 1 april 2020 doen Thomas van Doorn en ik dit vanuit onze eigen tennisschool Smash!

 

Of je nu een beginner of ervaren speler bent, jong of oud, als trainer vind ik het belangrijk dat je veel plezier hebt tijdens de training. Samen richten we ons daarbij op het verbeteren van je techniek en tactiek en het bereiken van je persoonlijke trainingsdoelen.

 

Zelf tennis ik al sinds ik zeven ben en nog steeds vind ik het heel leuk om (competitie) te spelen. Ook dit jaar doe ik voor Rhijnauwen, onder andere met Thomas, in een herenteam mee aan de zaterdagcompetitie.

 

Tot op de baan?!

Thomas van Doorn

Ha, ik ben Thomas van Doorn en geef sinds 2011 – het hele jaar door – tennisles. Tijdens deze lessen staat plezier altijd centraal, maar uiteraard is er ook aandacht voor het ontwikkelen van je tennisspel, zodat je tennis nóg leuker gaat vinden.

 

In het voorjaar speel ik competitie op de zaterdag bij het eerste heren team van Rhijnauwen en ook als er ergens tussendoor nog een gaatje vrij is speel ik zo vaak mogelijk. Ja, een echte tennis verslaafde…  Tennis is voor mij een van mijn passies en een leuke manier om dingen te leren die je ook buiten de baan kunt gebruiken, zoals doorzetten, incasseren. Maar tennis betekent voor mij vooral ‘veel lol hebben’.

 

Hopelijk zie ik je snel bij een van onze tennislessen.

Nick Mettes

Hallo!

 

Mijn naam is Nick Mettes. Sinds 2009 heb ik het mooist mogelijke beroep: tennisleraar. Het plezier dat ik in het tennis heb, wil ik overbrengen op mijn leerlingen. Tijdens de lessen richten we ons op het fysieke, conditionele, technische en tactische aspect van tennis, maar ook op het mentale deel. Tijdens de trainingen, train je als of je een wedstrijd speelt, zodat je in een wedstrijd ook speelt zoals je tijdens je training speelt. Plezier staat daarbij voorop!!! Daarnaast vind ik het een uitdaging om je het gevoel te geven dat je echt iets gedaan en geleerd hebt tijdens de training; lekker bikkelen!

 

Zelf speel ik ook competitie op de zaterdag bij T.V.Montfoort. Ik speel in de hoofdklasse; een lekker niveau om op te ballen!

 

Vanaf het voorjaar van 2020 geef ik – met trots – les bij tennisschool Smash.

Natasja Hotho-Sutorius

Hallo!

 

Mijn naam is Natasja Hotho-Sutorius en ik ben al heeeeel lang tennislerares. Sinds 2014 geef ik les op ULTV Rhijnauwen, de mooiste tennisvereniging van Nederland! Bij deze vereniging lesgeven met Tennisschool Smash is natuurlijk helemaal leuk!

 

In de tennislessen die ik geef, vind ik techniek en tactiek heel belangrijk, maar ook het mentale gedeelte komt aan bod. Met enthousiasme en energie hoop ik jong en oud te inspireren om een betere speler te worden en plezier aan tennis te beleven.

 

Zelf speel ik geen tenniswedstrijden meer, al heb ik dat wel heel veel gedaan. Tegenwoordig speel ik Padel, ook een erg leuke uitdaging voor in mijn vrije tijd.

 

Zien we elkaar snel op de tennisbaan?

Bart Schuilenburg

Beste Rhijnauwenaren,

 

Mijn naam is Bart Schuilenburg, ik woon in Utrecht en ben 24 jaar oud. Naast mijn studie Sportmanagement en ondernemen mag ik vanaf april 2021, 3 dagen per week tennislessen verzorgen op het mooiste tennispark van Utrecht en omstreken.

 

Zelf ben ik met tennis begonnen op 6-jarige leeftijd op TV Griffensteyn in Zeist. Bij deze club ben ik nog actief in het eerste herenteam op zaterdag. Daarnaast speel ik in de zomer nog fanatiek een aantal toernooien, waaronder natuurlijk Rhijnauwen Open.

 

Vorig jaar mei heb ik mijn trainers licentie behaald in Houten. Vanaf dat moment kan ik met zekerheid zeggen dat ik mijn passie gevonden heb: bijdragen aan het tennisplezier van fanatieke tennissers van alle leeftijden. Plezier op de baan staat bij mij hoog in het vaandel. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk aanvallende tactiek elementen terug te laten komen in mijn lessen.

 

Zie je mij op het park of de baan? Spreek mij gerust aan voor een gezellig praatje of een prangende tennisvraag!

Rens Maes

Hoi,

 

Ik ben Rens Maes en trainer bij SMASH. Naast mijn wieg stond een tennisracket (geen grap) en sindsdien heb ik veel  getraind, toernooien en competitie gespeeld. En nog steeds tennis ik met veel plezier en speel ik competitie. Dit jaar voor het eerst bij Rhijnauwen samen met Jorg op zaterdag.

 

Afgelopen jaar ben ik gestart met de tennisopleiding en via de stage bij SMASH ben ik nu ook trainer bij SMASH! Lesgeven is echt mijn passie. In iedere training vind ik energie, plezier en ontwikkeling belangrijk. Of je nu jong of oud bent, beginner of gevorderd bent : samen gaan we ervoor om een betere speler te worden.

 

Tot op de baan!

Marke Zwaan

Hii,

 

Mijn naam is Marke en ik mag vanaf het buitenseizoen 2022 lesgeven op de heerlijke club ULTV Rhijnauwen!

 

Oorspronkelijk kom ik uit Apeldoorn waar ik vanaf mijn derde tennis op ALTV Daisy. Inmiddels ben ik verhuisd naar Utrecht maar blijf ik op de zondagen competitie spelen bij m’n oude clubje. Ik studeer sinds vorig jaar aan de Universiteit Utrecht. Om te ontspannen sport ik graag en daarom heb ik het afgelopen jaar de Tennisleraren opleiding bij de KNLTB gevolgd. Want waarom zou ik niet van mijn hobby m’n bijbaan maken!

 

Ik heb jarenlang fanatiek meegedaan aan jeugdranglijsttoernooien, waar het belang van het mentale aspect in het tennis voor mij meer dan duidelijk is geworden. Een goede mentaliteit begint met plezier in de sport. Dat is dan ook iets wat in mijn lessen voorop zal staan!

 

Hopelijk tot snel!

Yannick de Bondt

Hallo allen!

 

Hierbij wil ik me even voorstellen zodat je al een beetje een beeld bij me kan krijgen. Ik ben Yannick de Bondt 29 jaar en kom uit Langerak, voor degene die niet weten waar dit ligt, het ligt tussen Gorinchem en Schoonhoven. Hier geef ik al gedurende 11 jaar training aan jong en oud. Ik zie er naar uit om jullie op de tennisbaan te mogen ontvangen en heb er veel zin om jullie skills te mogen bewonderen en te verbeteren.

 

Met vriendelijke groet,

 

Yannick de Bondt

Jarno Hagmeier

Hoi Leden en fans van ULTV Rhijnauwen,

 

Ik ben Jarno Hagmeijer, 30 jaar oud en ben sinds kort te vinden op de tennisbaan als trainer van deze mooie vereniging! Na het behalen van mijn studie Academie voor lichamelijke opvoeding te Amsterdam ben ik actief geweest in het bewegingsonderwijs in Utrecht. Vooral het speciaal basisonderwijs kon ik goed mijn draai in vinden.

 

Nu ga ik als tennistrainer graag een nieuwe uitdaging aan. Zelf ben ik in de jeugd tien jaar actief lid geweest bij Rhijnauwen, dus de sfeer impressies en prachtige ligging van de club zijn mij niet vreemd.

 

Ik wil graag mijn kennis en inzicht dat ik heb opgedaan in mijn studie, vorige werk en eigen tennis ervaring overbrengen op de leerlingen. Leren en plezier maken gaan in mijn optiek hand in hand, met als gevolg dat je je tot  een betere allround tennisser kunt ontplooien.

 

Hopelijk zie ik jullie snel op de baan!