Tennisschool Smash

Over ons

Tennisschool Smash is ontzettend trots dat we de passie voor tennis kunnen delen met onze leerlingen.  Al onze trainers zijn in het bezit van een KNLTB KSS- 3 en KSS-4 licentie. Ook hebben onze trainers jarenlange ervaring in het geven van Tenniskids lessen en zijn ze in het bezit van de Tenniskids licenties.

 

Plezier en ontwikkeling van techniek en tactiek staan te allen tijde centraal tijdens onze trainingen. Jong, oud, beginner of gevorderd; de trainer zorgt ervoor dat de doelen en wensen van de speler(s) gerealiseerd kunnen worden.

Smash Tennis trainers

De basis van onze activiteiten is het bieden van tennislessen met een hecht team van gediplomeerde trainers. Benieuwd naar onze trainers? Op deze pagina stellen alle trainers zich aan je voor.

TV Helios

Tennis Club Helios Centrum werd in 1969 opgericht door een groep enthousiaste spelers. Al vanaf de beginjaren was er de wens van Helios om eigenaar te worden van eigen banen. In 1988 lukte het onder de bezielende leiding van toenmalig voorzitter Herman Verkroost. Na vele maanden besprekingen met het bestuur van de Werkplaats (in het grootste geheim), betrok Helios op 1 april 1989 het terrein aan de Kees Boekelaan. Het resultaat was een park met vier banen en een clubhuis met terras.

ULTV Rhijnauwen

Tennisschool Smash geeft zijn tennislessen bij de Utrechtse tennisvereniging ULTV Rhijnauwen. Een bloeiende vereniging met 9 mooie gravelbanen midden in de bossen van het gelijknamige landgoed Rhijnauwen. Een oase van rust en natuur op het randje van de stad waar op hoog én laag niveau kan worden getennist. Een vereniging die al sinds 1932 garant staat voor goede gravelbanen, mooie dagen en avonden op en rond het unieke clubhuis en bovenal gezelligheid. De Utrechtse Lawn Tennis Vereniging (ULTV) Rhijnauwen heeft circa 1200 leden onder wie een fors aantal jeugdleden én dagleden.

TV Benschop

Tennisschool Smash verzorgt de tennislessen bij TV Benschop. TV Benschop is opgericht per 1 januari 1990. Van 22 september 1976 tot 1 januari 1990 maakte de Tennisvereniging Benschop als sectie lawn-tennis deel uit van de Sportvereniging Benschop.
TV Benschop is een vereniging met vier Probounce banen. Op deze banen kunnen we zowel in de zomer als in de winter tennissen en trainingen aanbieden. Daarnaast heeft de vereniging een gezellig clubhuis en worden er regelmatig events georganiseerd zoals verschillende toernooien, competitie(s) en racketavonden.

LTCM Maarsen-Broeck

Lawn Tennis Club Maarsen-Broeck is een sportieve tennisclub aan de Boomstede te Maarssenbroek. De club, opgericht op 18 januari 1976, beschikt over acht verlichte gravelbanen. Het is een gezellige vereniging waar naast competitie en toernooien ook verschillende andere activiteiten worden georganiseerd zoals ladies night, tossavonden en laddercompetitie.

TC Groenekan

Een lidmaatschap van de Tennisvereniging Groenekan biedt u de gelegenheid in KNLTB-competitieverband en in open KNLTB-toernooien uit te komen voor de TV Groenekan.

Een lidmaatschap van de vereniging is alleen mogelijk in combinatie met een parkkaart van Tenniscentrum Groenekan.