Tennisschool Smash

Over ons

Tennisschool Smash is ontzettend trots dat we de passie voor tennis kunnen delen met onze leerlingen.  Al onze trainers zijn in het bezit van een KNLTB KSS- 3 en KSS-4 licentie. Ook hebben onze trainers jarenlange ervaring in het geven van Tenniskids lessen en zijn ze in het bezit van de Tenniskids licenties.

 

Plezier en ontwikkeling van techniek en tactiek staan te allen tijde centraal tijdens onze trainingen. Jong, oud, beginner of gevorderd; de trainer zorgt ervoor dat de doelen en wensen van de speler(s) gerealiseerd kunnen worden.

Smash Tennis trainers

De basis van onze activiteiten is het bieden van tennislessen met een hecht team van gediplomeerde trainers. Benieuwd naar onze trainers? Op deze pagina stellen alle trainers zich aan je voor.

ULTV Rhijnauwen

Tennisschool Smash geeft zijn tennislessen bij de Utrechtse tennisvereniging ULTV Rhijnauwen. Een bloeiende vereniging met 9 mooie gravelbanen midden in de bossen van het gelijknamige landgoed Rhijnauwen. Een oase van rust en natuur op het randje van de stad waar op hoog én laag niveau kan worden getennist. Een vereniging die al sinds 1932 garant staat voor goede gravelbanen, mooie dagen en avonden op en rond het unieke clubhuis en bovenal gezelligheid. De Utrechtse Lawn Tennis Vereniging (ULTV) Rhijnauwen heeft circa 1200 leden onder wie een fors aantal jeugdleden én dagleden.

TV Benschop

Tennisschool Smash verzorgt de tennislessen bij TV Benschop. TV Benschop is opgericht per 1 januari 1990. Van 22 september 1976 tot 1 januari 1990 maakte de Tennisvereniging Benschop als sectie lawn-tennis deel uit van de Sportvereniging Benschop.
TV Benschop is een vereniging met vier Probounce banen. Op deze banen kunnen we zowel in de zomer als in de winter tennissen en trainingen aanbieden. Daarnaast heeft de vereniging een gezellig clubhuis en worden er regelmatig events georganiseerd zoals verschillende toernooien, competitie(s) en racketavonden.

LTCM Maarsen-Broeck

Lawn Tennis Club Maarsen-Broeck is een sportieve tennisclub aan de Boomstede te Maarssenbroek. De club, opgericht op 18 januari 1976, beschikt over acht verlichte gravelbanen. Het is een gezellige vereniging waar naast competitie en toernooien ook verschillende andere activiteiten worden georganiseerd zoals ladies night, tossavonden en laddercompetitie.

C.O.V. Desto

Bij Desto Tennis te Leidsche Rijn omarmen we de passie voor tennis en streven we naar een unieke tenniservaring. Ons ervaren team van coaches begeleidt zowel beginners als gevorderden met focus op verbetering en succes op de baan.

Desto onderscheidt zich door de nadruk op een hechte tennisgemeenschap. Of je nu nieuw bent of je vaardigheden wilt aanscherpen, Desto Tennis is de thuisbasis.

Onze moderne faciliteiten bieden de ideale omgeving om tennis te beleven. Kies voor privélessen, groepstrainingen of neem deel aan onze evenementen en ontdek waarom Desto Tennis meer is dan een club; het is een enthousiaste gemeenschap die gedreven wordt door liefde voor het spel.

T.V. Attila

Tennisvereniging Attila in Utrecht, met meer dan 300 leden tussen de 25 en 40 jaar, biedt een unieke tenniservaring zonder lange wachtlijsten. Ons park, dichtbij Papendorp en Kanaleneiland met de opvallende Prins Clausbrug, beschikt over moderne ProBounce banen, het hele jaar speelbaar, een inspeelplek en een ruime kantine. Duurzaamheid staat centraal, en de gezellige sfeer zorgt voor een warm welkom. Attila, met focus op kwaliteit en comfort, is ideaal gelegen en gemakkelijk bereikbaar, waardoor het de perfecte plek is voor zowel lokale bewoners als bezoekers van buitenaf. Ontdek onze topfaciliteiten, levendige gemeenschap en kernwaarden die van Attila dé tennisbestemming in Utrecht maken.