Tennisschool Smash

Over ons

Tennisschool Smash is ontzettend trots dat we de passie voor tennis kunnen delen met onze leerlingen.  Al onze trainers zijn in het bezit van een KNLTB KSS- 3 en KSS-4 licentie. Ook hebben onze trainers jarenlange ervaring in het geven van Tenniskids lessen en zijn ze in het bezit van de Tenniskids licenties.

 

Plezier en ontwikkeling van techniek en tactiek staan te allen tijde centraal tijdens onze trainingen. Jong, oud, beginner of gevorderd; de trainer zorgt ervoor dat de doelen en wensen van de speler(s) gerealiseerd kunnen worden.

Smash Tennistrainers

TV Helios

Tennis Club Helios Centrum werd in 1969 opgericht door een groep enthousiaste spelers. Al vanaf de beginjaren was er de wens van Helios om eigenaar te worden van eigen banen. In 1988 lukte het onder de bezielende leiding van toenmalig voorzitter Herman Verkroost. Na vele maanden besprekingen met het bestuur van de Werkplaats (in het grootste geheim), betrok Helios op 1 april 1989 het terrein aan de Kees Boekelaan. Het resultaat was een park met vier banen en een clubhuis met terras.

ULTV Rhijnauwen

Tennisschool Smash geeft zijn tennislessen bij de Utrechtse tennisvereniging ULTV Rhijnauwen. Een bloeiende vereniging met 9 mooie gravelbanen midden in de bossen van het gelijknamige landgoed Rhijnauwen. Een oase van rust en natuur op het randje van de stad waar op hoog én laag niveau kan worden getennist. Een vereniging die al sinds 1932 garant staat voor goede gravelbanen, mooie dagen en avonden op en rond het unieke clubhuis en bovenal gezelligheid. De Utrechtse Lawn Tennis Vereniging (ULTV) Rhijnauwen heeft circa 1200 leden onder wie een fors aantal jeugdleden én dagleden.

TV Benschop

LTCM Maarsen-Broeck